CHURROS

2013-01-10

sponsored links


Most már nem lóghattam ki a sorból, hogy nem sütök és kóstolom meg a Spanyolok tradicionális fánkját, a Churrost. Ez egy égetett tészta féleség, melyet a forró olajba nyomva, arany barnára kell megsütni és még melegében fahéjas barna cukorba meghempergetni. Valóban nagyon finom édesség. Ha még nem elég maga, a fahéjas ízélmény, akkor megkoronázhatjuk az egészet egy adag, olvasztott és tejszínnel kikevert keserû csokoládé mártással. Mennyei ízhatás...

Hozzávalók: 2,5 dl tej, 7 dkg vaj, 2 teáskanál cukor, 1/4 mokkáskanál só, 13 dkg liszt, 3 tojás.

Csokoládé mártogatós: 10 dkg keserû csokoládé, 3 evõkanál ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s