Churros

2011-11-12

sponsored links

Nagyon régóta akartam itthon churrost sütni, de nem álltam neki, mert biztos túl macerás, meg elrontom, meg nem lesz jó és hasonlók. Hát butuska voltam. Egyetlen kalandos dolog volt csak sütés közben: nem vagyok egy nagy habzsák használó, nem is volt itthon, a projekthez vettem egy olcsót, amihez, mint utóbb kiderült nem volt elég nagy csillag-fej. És úgy jártam, ahogy a habzsákokkal szoktam, túl kicsi lyuk, túl kemény tészta... persze, hogy ahelyett, hogy a tészta elõbukkanna elöl, szétmegy az egész zsák (jellemzõen a zsákból kicsúszik az a kis mûanyag, amire a fejet kell rögzíteni a kis tekerõs gyûrûvel).

Szerencsére volt B-terv, eszembe jutott, hogy kaptam egy keksznyomót (ami olyan, mint amivel a PUR-habot, meg a szilikonos tömítést kell kinyomni, csak ehhez mindenféle mintás elõtétek is vannak), ehhez is van csillag alakú ...


Folytats a blogon ... lillafoz.blogspot.com/2011/11/churros...

sponsored links

Keres?s