chococo - új csokilelõhely nyílt Budapesten!

2011-10-19

sponsored links


A Lucullus Baráti Társaságtól ismét meghívást kaptam egy csokis eseményre: a chococo monstre csokoládéüzlet megnyitójára. Ezúttal sajnos nem tudtam részt venni az eseményen (mivel Németországban vagyok), de nagyon szívesen adok hírt Nektek a szuper új csokilelõhelyrõl! Ha hazamentem, azt hiszem, az elsõ utam ide fog vezetni... :)

A tegnap megnyílt chococo csokoládérium- és csokoládéüzletben több mint 3.000-féle csokoládékészítmény várja az érdeklõdõket. A tulajdonosok már sikerre vittek egy csokoládé outletet a budapesti Bródy Sándor utcában, elkötelezett hívei a minõségi csokoládékészítésnek- és fogyasztásnak. A hangulatos üzlet belsõépítészeti terveit a Geppetto belsõépítészeti stúdió készítette, az üzlet arculatát az Avalanche Kreatív Ügynökség készítette.
A chococo hivatalos nyitóünnepségén négy csokoládémester erre az alkalomra készített csokoládékreációit lehetett megkóstolni. Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe kitalálója, Szántó Tibor csokoládékészítõ mester, Varga Gábor mestercukrász, a www.desszert.eu oldal kitalálója és Király Anita (a Lucullus BT csokoládéoktatója) házilag készített ...

Folytats a blogon ... pralineparadicsom.blogspot.com/2011/1...

sponsored links

Keres?s