Chips házilag (keményítõ napra)

2011-10-10

sponsored links

Hozzávalók: 30 dkg sárgaborsóliszt, 10 dkg fehér tönkölyliszt, 3 tk. tengeri só, 2 gerezd. fokhagyma, 2 ek. szezámmag, oliva olaj, tetszés szerinti fûszerek
A liszteket összekeverjük a fûszerekkel és annyi vízzel, hogy palacsintatészta sûrûségû masszát kapjunk. Belekeverjük a szezámmagot is. Az olajjal vékony palacsintákat sütünk.  A palacsintákat cikkekre vágjuk, és sütõben ropogósra sütjük-szárítjuk. 
Az eredeti receptet Yasmine oldalán találtam.

Érdekesség: Miután elkészült a chips, és mindenki megkóstolta, feladtam találos kérdésnek, hogy mibõl készült. Találgattak, elhangzott a  mogyoró, a dió, és még ...

Folytats a blogon ... giudittakonyha.blogspot.com/2011/10/c...

sponsored links

Keres?s