Chips helyett laska

2012-05-12

sponsored links


Emlékeztek még erre? Amikor kislány voltam alig vártam, hogy a nagyanyám tésztát gyúrjon. Két okból is... Az egyik az volt, hogy imádtam megdézsmálni a hajszálvékonyra nyújtott és metélt, friss cérnametéltet. A másik pedig, hogy mindig lekanyarított nekünk gyerekeknek egy vastagabb csíkot a kinyújtott tésztából és a sparhelt tetején átsütötte nekünk. Felénk ezt hívták laskának és nagyon szerettük ropogtatni.
Az elkészítése egyszerû és nem túl költségigényes. 
És ezzel a sajtszósszal egyszerûen ennivaló! :)


Hozzávalók

2 tojás
20 dkg liszt
1/2 teáskanál só

Kis fészket alakítunk ki a liszt közepében. Beleütjük a tojást, hozzáadjuk a sót, majd ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s