Chillis garnéla rák spaghetti bundában fa nyárson
sponsored links
Jajjjajj bepötyögõ gépem hiányában a múltból dolgozom most, de ez nem jelenti azt, hogy nincs fõzõcske. Millió ötletem várat magára, szûk keresztmetszet a fény (ami ugyebár csak nappal van) és a gépem hiánya. Fogadalmat tettem, hogy mostantól csak fényben fotózok, mert annyival kívánatosabbak és élethûbbek az ételeim, tehát tényleg olyanok mint valójában. Ez még egy esti sorozat fázisfotókkal, de így is kelendõ:) B jött falatozni hozzánk és ez volt a vendégváró falat. A jó hír ennek az ételnek a kapcsán, hogy ezzel kerültem be a Gasztropárbajra, ugyanis Fûszeres Eszter kiválasztott, hétfõn indul a felvétel:) Nagyon izgulok, majd hozok képeket és természetesen beszámolót:) A másik jó hír, hogy B most hívott, hogy vett friss garnélát és most fogja otthon megcsinálni magának, mert nagyon ízlett neki:) Úgyhogy hajrá, mivel többetekre nem tudok itt fõzni, próbáljátok ki, mert az tuti, hogy nem egyszer fog asztalra kerülni:)
Hozzávalók 2 személyre (fejenként 2 nyárs):
12 friss garnéla (30/40)
200 g spaghetti ...