Chilis csirkecombok erdei gyümölcsös-édesburgonyás salátával
sponsored links
Ez az étel igazán egyszerû, és ízletes. Aki szereti a csípõset, a savanyút és az édeset egy ételben, feltétlen próbálja ki ;)
Hozzávalók:
4 db csirke alsó/felsõ comb,
1 mk. kurkuma,
1 ek. chilis olívaolaj,
1 nagy marék saláta,
1 nagy marék erdei gyümölcs,
2 nagyobb édesburgonya,
pár szem dió
Elkészítés:
A csirkecombokat besózzuk, borsozzuk, majd sütõzacskóba rakjuk, és meglocsoljuk az olajjal, és a kurkumával jól bekenjük. 30 percig 200 fokos sütõben sütjük, majd kibontjuk a zacskót, és kissé megpirítjuk a csirkéket további 10 perc alatt.
A salátához az édesburgonyákat alaposan megmossuk, fél centis karikákra vágjuk õket, majd sütõben kevés olívaolajjal meglocsolva, és besózva 30 perc alatt jól átsütjük.
A salátát megmossuk, tálba rakjuk, megszórjuk a gyümölccsel, és a dióval.
Tálaláskor az édesburgonyás salátával kínáljuk.