Chili és méz avagy 1,2,3 és kész
sponsored links
Tisztít, darabol, fûszerez, megsüt, kész.
Valóban ennyi.
Nem nagy dolog , de Õrülten fincsi.
MÉZES-CHILIS CSIBECOMB,
VELE SÜLT BATÁTÁVAL
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 kg batáta (édesburgonya)
4 ek. méz
kakukkfû
chilipehely vagy õrölt
só
olívaolaj
A megtisztított csirkecombokat chilivel és kakukkfûvel bedörzsöljük, és 1-2 órán át hûtõben pihentetjük.
Ezután, a combokat megsózzuk, egy nagyobb tepsibe rakjuk õket és elõmelegített sütõben 180 fokon, fólia alatt, 45-50 percig sütjük.
Közben a batátát, megpucoljuk, nagyjából centis hasábokra vágjuk, megsózzuk.
Aztán a fóliát levesszük a tepsirõl, a combokat megkenjük 1-1 evõkanál mézzel (rácsorgatjuk), mellé szórjuk a batáta hasábokat, és sütõbe visszatolva kb. 20 perc alatt szépen megsütjük.
ÕrültenJóÉtvágyat kívánok!