Chili light

2012-03-29

sponsored links


A mai bejegyzés, recept szemezgetés az új és régen várt Good Food-ból, ami véleményem szerint, az elsõ és egyik legjobb olyan gasztro magazin, amiben tényleg receptek vannak, hasznosak, kitûnõ leírásokkal, szép képekkel és vacsorára, ebédre is nagyon tuti ételek vannak benne, finom édességekkel is!
Ennyit a reklámról térjünk vissza a címben szereplõ isteni ételre, amit bátran ehet az is, aki nem annyira van oda a csípõs, fûszeres ételekért ez egy kicsit light, abból a szempontból, hogy enyhén erõs, õrölt chilli van benne, bár meg lehet spékelni egy kis frissel, Én ezt tettem, tekintve, hogy odavagyunk érte, de enélkül még a gyerekek is ették, fõként, hogy a nagy kedvencet, a naan-t sütöttem hozzá!
Az eredeti receptben újburgonya is van, na Én ezt kihagytam és egy laza zöldséges ragut csináltam, ami gyors, szívet melengetõ vacsora az egész családnak, és a chilit kezdõként kezelõknek!
Nekem nagyon ízlett, a piros paprika ami benne van, nálunk kápia lett, mivel szezonja van, és annyira finom, ízletes, vastag húsú, friss, tavaszi, bár borsos az ára, de higgyétek el megéri! Tényleg fõzzétek meg ezt az igazán egyszerû, ám mégis különleges finomságot, ja és a legjobb, hogy zöld hüvelyû zöld babból készül, így estére sem okoz gondot, könnyû, nem nehéz!
Na jöjjön, most már befogom!

Hozzávalók (4 személyre): ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s