cheesecake a la mutter Adinának:) (sajtkrém, mascarpone nélkül)

2012-05-19

sponsored links


Ugyanígy készítettem el
a sütött formában
a kekszes alap:
300 gr darált keksz (háztartási kekszet használok)
  150  gr olvasztott margarin
cukor ízlés szerint
Ezt összemorzsolom és a tortaforma aljára simítom, amit elõtte kibéleltem sütõpapírral, ha nem kapcsos az oldala. A tepsibe dupla adagot készítek (sütõpapírra ezt is,hogy kiemelhessem majd). Elõmelegített sütõbe tolom és 15 percig sütöm nem túl forró sütõben (kb. 150-180 C fok). Ha kihûlt, ráöntöm a krémet:

Krém: 2 db 125 gr.os natúr vajkrémet (a Gordon márka is jó) kikeverek egy vödör tejföllel (900 gr), 1 tasak ...

Folytats a blogon ... mutterkonyhaja.blogspot.com/2012/05/c...

sponsored links

Keres?s