Chapati - Indiai lepénykenyér

2012-01-11

sponsored links


Ezúttal egy élesztõmentes lepénykenyér mellett döntöttem. Az indiai mondjuk kalandos volt, mert úgy volt, hogy kedden lesz és marhából készül, de az kicsit odaégett-bekapcsolva felejtettem, amíg sétálni voltunk. Szerencsére csak takarékon, így nem lett nagyobb gond, sõt, ha a Zsebgyerek, nem éppen az utcánk elõtt alszik el, akkor simán hazaértünk volna még odaégés elõtt, de így sétáltunk még egy kicsit. Na mindegy, a mai indiai spotán lett és amolyan fúziós magyarosan indiai, indiaian magyaros, tökéletesen elég-10 dkg húsból:P A chapati meg erõsen hasonlatos az eredetire, csak kicsit kevesebb vaj kellett volna rá a végén. (nyilván, ha sikerült volna indiai búzalisztet szerezni még jobb lett volna...de fogok szerezni:))

Chapati
Hozzávalók:
20 dkg kenyérliszt (CH 144,0g)
só (CH 0,0g)
bõ 1,0 dl víz (CH 0,0g)
Tetejére: ...

Folytats a blogon ... gumimacik.blogspot.com/2012/01/chapat...

sponsored links

Keres?s