CF desszert

2011-12-21

sponsored links


CF desszert - Áfonya, csokoládé, dió

Néha megkérdõjelezem a saját döntésemet is, amikor egy-egy alapanyagnál, gyakran ugyanazt az elkészítési módot, technológiát választom. De mit lehet tenni, ha az a legkívánatosabb, legcélravezetõbb megoldás. Ebben az esetben is ez történt; a gyümölcs ízeit legjobban a Chiboust krém õrzi meg, emeli ki, ezért elnézést, de ezúton is a már bevált, esetleg mások számára már unalmas receptúrához nyúltam, kisebb változtatásokkal. Persze a legfontosabb szempont most is az volt, hogy tökéletes párt alkosson Németh János 2007-es Cabernet Franc-jával. Egyesek szerint ez is sikerült...:p

Csokoládés-diós keksz
Csokoládé lap
Csokoládé csipke
Áfonya Chiboust
Étcsokoládé ganasche
Aszalt áfonyás trüffel

Csokoládés-diós keksz ...

Folytats a blogon ... solier-gourmet.blogspot.com/2011/12/c...

sponsored links

Keres?s