Cannelloni, nem is akármilyen
sponsored links
Leírni azt hiszem hosszadalmasabb lesz a receptet, mint elkészíteni és remélem érthetõ lesz!
A lényeg, hogy végre megtört a varázs és használtam a tészta készítõ gépemet, nem is nagy dolog, na ehhez persze kellett, hogy lássam, és segítség vagy inkább útmutatás mellett készítsem el az elsõ raviolimat és canellonimat, amit ezután a pasta parádés kurzus után többször is meg fogok tenni! Annyira finomak voltak a házi készítésû alkotásaink, hogy szinte azon nyomban elkészítettem itthon a családnak is, mivel kóstoló nélkül jöttem haza, ha elolvassátok és elkészítitek rájöttök miért, nem az éhség volt az oka!:-)
Bármennyit megtudnék enni ezekbõl, hihetetlen, hogy milyen isteni, és ez az alább olvasható tészta recept, száraz tészta, metélteknek is kitûnõ, ki lehet szárítani, vagy csak megformázva, lefagyasztani és kiengedés nélkül al dente fõzni, így érdemes nagyobb adagokat készíteni, hogy mindig lehessen elõvenni és elkápráztatni a vendégeinket, tényleg összehasonlíthatatlan az élmény, nem hiába szerette mindenki a mama féle házi leves tésztát és lebbencset! Nem igaz!
Összefut a nyál a számba, ha ezekre a héten következõ finomságokra gondolok, szerintem a csúcsok csúcsa a ravioli lesz, fõként, hogy leírok egy két tippet, ami tölteléktõl független, de elengedhetetlen a tökéletes ravioli elkészítéséhez! Jaj olyan jó, hogy végre nem félek itthon tésztázni!:-)
Cannelloni petrezselymes-fûszeres csirkével ...