Canja - Brazil rizses-pórés csirkehúsleves

2013-01-18

sponsored links


Még mindig a legújabb, kedvenc szakácskönyvünk, a Menedék egyesület gondozásában megjelent, csak tõlük beszerezhetõ: Így fõzünk mi - messzirõl jött budapestiek - interjú és szakácskönyv. Nyáron ettem egy brazil különlegességet, sajtos puffancshoz hasonlót. Olyan finom volt. Azóta kérem brazil barátaimat, hogy ugyan már, a receptet. Kinyitom este a fenti könyvet, s pont benne van, ott, kiszúrja a szemem, a sajtos puffancs - Paó de quejio. De elõtte jöjjön egy ízletes, egyszerû, póréhagymás, csirkés leves - rizzsel.

Hozzávalók:
  • 4 ek olaj
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 1 közepes csirkemell vagy 6 alsó csirkecomb
  • 1,5 l víz (kicsit több is lehet)
  • só, bors
  • 4 sárgarépa vastagon karikázva
  • 1 póréhagyma karikázva ...

Folytats a blogon ... beastie-bistro.blogspot.com/2013/01/c...

sponsored links

Keres?s