C?kl?s kal?cs

2023-04-02

sponsored links



 


Vil?gos ?s a c?kl?s t?szta kombin?ci?ja k?l?nleges ?s izgalmas ?z?lm?nyt ny?jt.

Ha van kedved, kipr?b?lhatod te is ezt a receptet, ?s meglepheted vele a csal?dodat, bar?taidat. 

Nem csak finom, de a lsz?ne is igaz?n k?l?nleges megjelen?st k?lcs?n?z a kal?csnak

Vil?gos t?szta hozz?val?i :

250 g liszt 

25 g porcukor 

150 ml langyos tej

3,5 g instant ?leszt? 

75 ml olvasztott vaj

1 db kiss? felvert toj?s fele 

C?kl?s t?szta Hozz?val?i:

250 g liszt 

25 g porcukor 

150 ml c?klal?

3,5 g instant ?leszt? 

75 ml olvasztott vaj

1 db kiss? felvert toj?s fele 

A t?szt?kat azonos m?don k?l?n, k?l?n k?sz?ts?k el!

Elk?sz?t?s?k :

A hozz?val?kb?l kelt t?szt?t k?sz?t?nk.

K?l?n, k?l?n egy-egy t?lba rakjuk a t?szt?kat, majd letakarva dupl?j?ra kelessz?k.

Keleszt?s ut?n  ny?jtsuk ki mind k?t t?szt?t 

kb 20 x30 cm nagys?g?ra. A vil?gos t?szt?ra egyenletesen sim?tsuk r? a c?kl?s t?szt?t , majd tekerj?k fel. Tegy?k egy doboz form?ba ?s letakarva kelessz?k dupl?j?ra, kb. 30 perc alatt. Kenj?k le felvert toj?ssal a kal?cs tetej?t, majd el?meleg?tett, 180 fokos s?t?ben s?ss?k kb. 30 percig, am?g sz?p aranybarna lesz.

Hagyjuk kih?lni, majd szeletelj?k fel ?s t?laljuk.




Folytats a blogon ... bibimoni.blogspot.com/2023/04/ceklas-...

sponsored links

Keres?s