Búzahús pörkölt

2013-02-15

sponsored links


Vasárnap ismét készítettem búzahúst, amely fehérjében gazdag, igen értékes húspótló. Most változtattam a recepten, méghozzá késhegynyi szódabikarbónát tettem a masszához + tovább fõztem, majd egy egész éjszakát pácoltam. Zseniálisan omlós és finom lett.

Elõször a búzahús elkészítése:

Hozzávalók:

25 dkg szejtánpor
2 dl langyos víz
2 ek. zöldfûszeres fûszersó
3-4 tk. fokhagymapor
1 késhegynyi szódabikarbóna
2 ek. darált lenmag

Elkészítés:

A szejtánport egy tálba szórjuk, ízesítjük, ill. hozzáadjuk a fûszersót. Majd fokozatosan adagoljuk hozzá a langyos ...

Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2013/02/bu...

sponsored links

Keres?s