Bélszín Sztroganoff módra

2011-10-13

sponsored links


Hozzávalók:
40-50 dkg bélszín, 1 fej hagyma, 1 kanál vaj vagy olíva olaj, 25 dkg gomba, só, cukor, 3-4 db csemege uborka, 2 kávéskanál enyhén csípõs mustár, fekete bors, 2 dl tejszín.
Elkészítése:
A bélszínt ujjnyi csíkokra vágjuk, egy tálba tesszük, megszórjuk borssal, az olívaolajat rácsorgassuk, majd jól fedjük be fóliával, és tegyük a hûtõbe néhány órára vagy akár egy napra érlelni.
Egy nagy serpenyõt felforrósítunk, beleöntünk egy-két evõkanálnyi olívaolajat, majd beletesszük a csíkokra felvágott bélszínt, nagy lángon állandóan kevergetve addig süssük, míg a hús pirulni kezd.
A serpenyõbõl kiszedjük a rózsaszínûre sütött húst, ha szükséges beleteszünk még egy evõkanálnyi vajat, majd hozzáadjuk a ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s