Bélszín steak parmezános cukkini gombóccal

2011-12-01

sponsored links


Elsõ hallásra azt hihetnénk, hogy nem illenek Õk ketten össze, de valójában tökéletes párost alkotnak, mennyei!
A steak enyhén savanykás, pikáns fûszerezésû, nevezetesen mustármaggal, modenai balzsamecettel ízesítve, fokhagymával és borsikafûvel megspékelve, fûszerezésben a gombóc is hasonló, ami egyébként zsemle gombós, de cukkinit adunk hozzá, parmezán sajtot is teszünk bele és így együtt olyan íz világot kapunk, amitõl mind a tíz ujjunkat megnyaljuk majd és biztos lesz a végén nyam....

Szofi elõször azt mondta fújj, majd elõször a gombócot, majd a úst is befalta és persze kért volna még, így ez az összeállítás része lesz a repertoárnak, mivel a húsra azt mondta, hogy ezt mindennap megenné!:-) Van ízlése a kis gourmet-nak ! A másik porontyom Polli természetesen megette, nyammogott is, de Õ minden körülmények között eszik, mindent!

Jöjjön az étek!

Hozzávalók (4 személyre)

4 szelet bélszín (15-20 dkg fejenként)

A páchoz:

2 tk mustármag durvára törve
2 gerezd fokhagyma zúzva
2 tk borsikafû
1 ek modenai balzsamecet
3 ek olívaolaj
bors

A gombóchoz: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s