Bélszín steak parmezános cukkini gombóccal
sponsored links
Elsõ hallásra azt hihetnénk, hogy nem illenek Õk ketten össze, de valójában tökéletes párost alkotnak, mennyei!
A steak enyhén savanykás, pikáns fûszerezésû, nevezetesen mustármaggal, modenai balzsamecettel ízesítve, fokhagymával és borsikafûvel megspékelve, fûszerezésben a gombóc is hasonló, ami egyébként zsemle gombós, de cukkinit adunk hozzá, parmezán sajtot is teszünk bele és így együtt olyan íz világot kapunk, amitõl mind a tíz ujjunkat megnyaljuk majd és biztos lesz a végén nyam....
Szofi elõször azt mondta fújj, majd elõször a gombócot, majd a úst is befalta és persze kért volna még, így ez az összeállítás része lesz a repertoárnak, mivel a húsra azt mondta, hogy ezt mindennap megenné!:-) Van ízlése a kis gourmet-nak ! A másik porontyom Polli természetesen megette, nyammogott is, de Õ minden körülmények között eszik, mindent!
Jöjjön az étek!
Hozzávalók (4 személyre)
4 szelet bélszín (15-20 dkg fejenként)
A páchoz:
2 tk mustármag durvára törve
2 gerezd fokhagyma zúzva
2 tk borsikafû
1 ek modenai balzsamecet
3 ek olívaolaj
só
bors
A gombóchoz: ...