Bécsi borjúbecsinált
sponsored links
Hozzávalók: 70 dkg borjúcomb, 10 dkg húsos füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 2 evõkanál vaj, 7 dkg zabpehelyliszt, 1 liter zöldségleves, 20 dkg sárgarépa, 2-3 dkg kapribogyó, 2 dl tejföl, 1-2 evõkanál citromlé, fehér bors
Elkészítése: a húst, a hagymát és a szalonnát felkockázzuk. Magas falú serpenyõben a vajat felhevítjük. Beleszórjuk a szalonnakockákat, ropogósra sütjük, majd kivesszük. A húst a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, szintén megpirítjuk, majd visszatesszük a szalonnát. Rászórunk 4 dkg zabpehelylisztet és állandó keverés mellett dinszteljük és ...