Bécsi borjúbecsinált

2012-03-19

sponsored links


Hozzávalók: 70 dkg borjúcomb, 10 dkg húsos füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 2 evõkanál vaj,  7 dkg zabpehelyliszt, 1 liter zöldségleves, 20 dkg sárgarépa, 2-3 dkg kapribogyó, 2 dl tejföl, 1-2 evõkanál citromlé, fehér bors

Elkészítése: a húst, a hagymát és a szalonnát felkockázzuk. Magas falú serpenyõben a vajat felhevítjük. Beleszórjuk a szalonnakockákat, ropogósra sütjük, majd kivesszük. A húst a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát,  szintén megpirítjuk, majd visszatesszük a szalonnát. Rászórunk 4 dkg zabpehelylisztet és állandó keverés mellett dinszteljük és ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2012/03/becs...

sponsored links

Keres?s