Bâtonnets glacés au chocolate et aux raisins et noisettes
sponsored links
Mazsolás-mogyorós csokijégkrém
Véletlenül megalkottam a világ legfinomabb csokijégkrémjét. Tényleg véletlen volt, én csak ki akartam próbálni az új jégkrémformáimat, és összekotyvasztottam mindent, amit értem, és amirõl úgy gondoltam, hogy jól passzolna egymáshoz, és a kedvenc fagyim lett a végeredmény. Szerencsére megtartottam a fejemben az összetevõit, úgyhogy gyorsan leírom, nehogy elfelejtsem.
Hozzávalók:
- 3,5-4 deci cukrozatlan sûrített tej
- 100 gr 75%-os kakaótartalmú étcsokoládé
- 125 gr mogyoró
- 125 gr mazsola
- kevéske fahéj ...
Véletlenül megalkottam a világ legfinomabb csokijégkrémjét. Tényleg véletlen volt, én csak ki akartam próbálni az új jégkrémformáimat, és összekotyvasztottam mindent, amit értem, és amirõl úgy gondoltam, hogy jól passzolna egymáshoz, és a kedvenc fagyim lett a végeredmény. Szerencsére megtartottam a fejemben az összetevõit, úgyhogy gyorsan leírom, nehogy elfelejtsem.
Hozzávalók:
- 3,5-4 deci cukrozatlan sûrített tej
- 100 gr 75%-os kakaótartalmú étcsokoládé
- 125 gr mogyoró
- 125 gr mazsola
- kevéske fahéj ...