Bázikus por

2011-12-05

sponsored links

Fejfájás, gyomorégés, fáradtság, levertség és ingerlékenység, ezek a tünetek a fenti tünetegyüttesben a szervezetünk savas voltát jelzik.Tudom, nagy divat manapság a lúgosítás, de én egy roppant egyszerû és olcsó gyógyszertári megoldást tudok erre. Bázikus por. Lúgosítópornak is nevezik néhányan, de az eredeti neve bázikus por.  A bázikus por a szervezet sav-bázis egyensúlyának kialakításához és megtartásához használható, igen magas hatásfokkal. Régen nagymamáink a szívinfarktus "házi" kezelését, legalábbis amíg az orvos ki nem ért, szódabikarbónás bedörzsöléssel oldották meg, ezenkívül pl. az én mamám minden nap ivott is egy kis pohár langyos vízben elkevert szódabikarbónát. Nos, a bázikus por a szódabikarbóna kicsit összetettebb, tisztább változata. 
Pár nap lelkiismeretes használat után csodákat mûvel velünk. A fejfájás fokozatosan elmúlik, a gyomorégés biztosan megszûnik, energikusak leszünk és napról napra jobban érezzük magunkat. Fontos, hogy ilyenkor ne hagyjuk abba. A lúgosítás elmélete szerint egy tökéletes sav-bázis egyensúlyban lévõ szervezet esetén kizárt a szívinfarktus, valamint a rákos és a keringési megbetegedések is. Ezt nem tudhatom, de nagyon remélem. 
Használata a következõ: reggel éhgyomorra fél pohár szobahõmérsékletû vízben keverjünk el egy púpozott teáskanálnyit és pár percig hagyjuk, hátha felolvad, nem fog, de ezután ha keverünk rajta még egyet, jobb lesz, és igyuk meg. Legjobb lenne meleg vízzel elfogyasztani, de annyira gusztustalan így is, hogy javaslom a szobahõmérsékletet. Én egy nagy pohár forró teát iszom utána, a hatás szerintem ugyanaz. A teába facsarhatunk citromlevet, az is lúgosít, de anélkül, tisztán is nagyon jó. Kora délután elfogyaszthatunk még egy remek gipszkoktélt.
Az én kis leírásom csupán bevezetõ volt és aki elkezdi a bázikus port használni, úgyis utána olvas majd a tökéletes ...

Folytats a blogon ... eletunkeseteleink.blogspot.com/2011/1...

sponsored links

Keres?s