Báránysült paprikás krumplival

2012-04-15

sponsored links


Ez a finom báránysült húsvétkor került nálunk az asztalra. Igaz csak édesanyám, a menyecském és én ettünk belõle, mert egyik gyermekem sem szereti a bárányhúst. Emiatt jó számomra a húsvét, mert ennek ürügyén mindig készítek bárányos ételeket és ilyenkor van, akivel elfogyasztani. Így történt idén is, a gyermekeim ették a csirkecombot, mi pedig Alinával és édesanyámmal a báránysültet.


Báránysült paprikás krumplival 

Elõkészítési ideje: 30 perc. Sütési ideje: 1,5-2 óra. Húsvéti fõtétel, de kiváló bármilyen ünnepi alkalomra. Hidegen, melegen egyaránt finom.

Báránysült: 1 báránycomb, 3-4 cikk fokhagyma, só, bors, pirospaprika, pici olaj, 1-2 dl fehérbor, 1-2 evõkanál ...



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/DXGM...

sponsored links

Keres?s