Bárányragu
sponsored links
Hozzávalók:
60-70 dkg bárányhús, 1 nagyobb fej hagyma, 10-10 dkg sárgarépa, fehérrépa és zeller, 3 gerezd fokhagyma, 2 babérlevél, kevés liszt, 1 dl paradicsomlé, 1 dl tejföl, olívaolaj, só, bors, 1 csokor petrezselyem
60-70 dkg bárányhús, 1 nagyobb fej hagyma, 10-10 dkg sárgarépa, fehérrépa és zeller, 3 gerezd fokhagyma, 2 babérlevél, kevés liszt, 1 dl paradicsomlé, 1 dl tejföl, olívaolaj, só, bors, 1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
Forró olívaolajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, beletesszük a faggyútól nagyrészt megtisztított, felkockázott bárányhúst. Sózzuk, borsozzuk, beledobjuk a babérleveleket. Hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát, az apróra vágott fehérrépát és zellert. Beleaprítjuk a fokhagymát is, és az így összeállt zöldséges ...