Bárányragu

2012-03-28

sponsored links


 Hozzávalók: 
60-70 dkg bárányhús, 1 nagyobb fej hagyma, 10-10 dkg sárgarépa, fehérrépa és zeller, 3 gerezd fokhagyma, 2 babérlevél, kevés liszt, 1 dl paradicsomlé, 1 dl tejföl, olívaolaj, só, bors, 1 csokor petrezselyem
        Elkészítése:
        Forró olívaolajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, beletesszük a faggyútól nagyrészt megtisztított, felkockázott bárányhúst. Sózzuk, borsozzuk, beledobjuk a babérleveleket. Hozzáadjuk a karikára vágott sárgarépát,  az apróra vágott fehérrépát és zellert. Beleaprítjuk a fokhagymát is, és az így összeállt zöldséges ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s