Bárányragu csicseriborsóval
sponsored links
Az utóbbi idõben rákaptam a csicseriborsóra, ebbõl kifolyólag elképzelhetõ, hogy gyakrabban szerepel majd az étlapon - és ahogy idõm engedi, recept is lesz belõle. A dolog nem új keletû, mindig is voltak ilyenfajta fellángolásaim, bár lehet, hogy ehhez a frissen szerzett vonzalomhoz egy halom frissen fellelt csicseriborsó is erõsen hozzájárult. Ki tudja :)
Ez a bárányragu a lehetõ legegyszerûbben készült, tényleg nincs rajta mit cifrázni. A gyakorlottabbaknak még receptleírás sem szükséges, annyira adja magát. Vannak ilyen napok, mi tagadás.
Általában száraz csicseriborsót használok, mert tapasztalatom, hogy ha nem is nagyságrenddel, de finomabb, mint a konzerv. Ez utóbbi viszont azonnal kéznél van, tehát hirtelen született vacsoraötleteket sem kell este hétkor ennek hiányában elvetni. Szóval a ...