Bárányhúsból készült pörkölt vörösborral

2012-10-22

sponsored links


Szeretjük a bárányhúst. A mélyhûtõmben volt még egy darab kisebb báránycombom amit gondoltam el kellene készíteni. Hát mit is készítsek, ritkán szoktam pörköltet készíteni, most mégis úgy gondoltam készítek belõle egy kis pörköltet.
Levesnek pedig paradicsomlevest készítettem, a mai csak annyiban különbözött, hogy a réntáshoz kukoricalisztet használtam.. Mivel a receptje fennt van, így csak képet teszek fel a levesrõl:

A báránycombot felkockáztam úgy, hogy pörköltet lehessen fõzni belõle. Nagyon finomra

Hozzávalók

kb. 1 kg báránycomb
2 db paprika
2 db paradicsom
4 dl vörösbor
õrölt pirospaprika
Erõs Pista ...

Folytats a blogon ... ritaennielvezet.blogspot.com/2012/10/...

sponsored links

Keres?s