Báránycsülök zöldségágyon
sponsored links
Nemcsak a húsvéti menü fõfogása lehet a zsenge bárány. Gazdagítsuk új hozzávalókkal a hagyományos ételeinket.
Hozzávalók:
1 egész báránycsülök, 1 dl sör, 3-4 gerezd fokhagyma, só, bors, pirospaprika, 1 kanál zsír, 3-4 sárgarépa, 4 zellerszár, 1 póréhagyma, 30 dkg gomba, 2 evõkanál szójaszósz, 1 kávéskanál cukor, só, bors, 1 evõkanál olívaolaj.
Elkészítése:
A csülköt megmossuk, kissé bevagdossuk, majd sóval, borssal, kevés pirospaprikával, aprított fokhagymával és petrezselyemmel fûszerezzük úgy, hogy a vágatokba is kerüljön. Tálba tesszük, és fóliával letakarva hûtõben ...