Báránycsülök piláffal

2012-04-09

sponsored links

Új hentes nyílt mifelénk. Kocsiban ülve, a lámpánál torlódva vettem észre és azt is, hogy táblán hirdeti: báránycsülök. Kikanyarodtam a sorból és megvettem a csülköt, új-zélandit. Aztán keresgéltem a neten, hogy hogyan is készítsem el. Végül annál a variációnál maradtam, amit a vacsoracsatában láttam. Persze módosítottam kissé rajta, nekem túl sok volt az egy kiló paradicsom.

Érdekes, eddig úgy tudtam, hogy a piláf húsos étel, de ebben a receptben anélkül szerepel (kihagytam belõle  a fenyõmagot, mert nem sikerült megkedvelem az ízét).

Hozzávalók: 3 db báránycsülök, 1 cukkini, 2 db vöröshagyma, 1 padlizsán, fél fej fokhagyma, só, bors, rozmaring ízlés szerint, szõlõmagolaj, fél citrom ,csipetnyi ...


Folytats a blogon ... etelek.nolblog.hu/archives/2012/04/09...

sponsored links

Keres?s