Báránycomb holland mártással
sponsored links
Báránycombot sütöttem az Ivói Erdélyi Konyhás csapatépítõ találkozón a mesés Honor Villában, ahol nemcsak jól szórakoztunk, hanem tanultunk fotózni is Gyugyi Péter a Gusto és a Nõk Lapja magazinok fotósától, nagyon finom kézmûves söröket kóstolhattunk Sörapu jóvoltából és nagyon finomakat ettünk. A sok finom bárány és vadhús receptet megtaláljátok a már hétfõtõl (2013.02.18.) kapható Erdélyi Konyha Extra- Húsvéti különszámában, valamint a következõ lapszámokban.
Hozzávalók:
60 dkg báránycomb, 3-4 gerezd fokhagyma, 2 szál rozmaring, 2 tojás, 1 csokor petrezselyemzöld, 5 dkg vaj, 1 citrom, só, bors;
a körethez: 25 dkg fagyasztott spenót, 1 kg ...