Bárányborda bazsalikomkrémmel és paradicsommal
sponsored links
Ez ma nem egy pénztárca kímélõ étel az biztos, tekintve a bárány borda borsos árát, de a crusta, amivel bekenjük bármely húshoz ideális, gyorsan, könnyen, olcsón elkészíthetõ és feldobja a legegyszerûbb ételt is, na persze a bárányborda isteni, ünnepi alkalmakkor elkészíthetjük, vagy akkor is, ha magunkat akarjuk csak úgy megjutalmazni, mert mi is megérdemeljük, nem?!
Ez az étel se egy lassú tûzön készülõ vasárnapi lakoma, gyors, hétköznap is feldobhatjuk magunkat vele, és a borda olyan szépen tálalható, lehetünk mi a négycsillagos étterem séfjei a saját konyhánkban!:-)
Nézzétek a képet( ne a mínõséget, mert az kritikán aluli, csak a gépem lemerült a telefonom meg ennyit tud:-)), pedig ez a legegyszerûbb variáns a sok közül!
Holnap a halak jönnek, na meg a tengeri herkentyûk!:-)
Agnello con crusta di basalico e pomodoro:
300 gramm bárányborda
A crusta-hoz:
50 ml olívaolaj
1 csokor friss bazsalikom levél
2 ek fenyõmag, megpirítva
1 gerezd fokhagyma ...