Bárány csorba
sponsored links
Hozzávalók:
60 dkg báránycomb, 20 dkg zöldbab, 1 nagy fej hagyma, 3 sárgarépa, 1 zeller, 1 paszternák, 5 dkg vaj, lestyán, citromlé, só, bors; a tálaláshoz: tejföl
Elkészítése:
60 dkg báránycomb, 20 dkg zöldbab, 1 nagy fej hagyma, 3 sárgarépa, 1 zeller, 1 paszternák, 5 dkg vaj, lestyán, citromlé, só, bors; a tálaláshoz: tejföl
Elkészítése:
A báránycombot egy nagy fazékba helyezzük, adjunk hozzá vizet, sót és borsot ízlés szerint. Fedjük be a fazekat és fõzzük alacsony lángon, kb. egy fél óra hosszat. Adhatunk még hozzá 1-2 csésze vizet, ha a leves túl vastag lett. Egy nagy ...