Bársony torta tonkababos fehércsokoládé krémmel
sponsored links
Ez a torta egy szakácskönyvbe készült. Igen, most dicsekszem:)
Valószínûleg a télen jelenik majd meg és nagyon megtisztelõ számomra, hogy engem is felkértek, hogy süssek valami finomat, szépet. Remélem helyt állok, a szépség ennél tortánál garancia. A vörös piskóta, hófehér krémmel, betonbiztos tipp. Úgyhogy, hajrá! A red velvet nem ördöngõsség!
Hozzávalók egy 18 cm-es tortához:
A piskótához:
4 tojás, 100 g cukor, 2 ek. olaj, 1 tk. ételfesték por (illetve annyi folyékony vagy gél, amíg a szép színt el nem éri), 100 g liszt, fél tk. sütõpor
A krémhez:
1 cs. vaníliaízû pudingpor, 100 g cukor, 7 dl tej, 3 ek. finomliszt, 100 g ...