BUÉK, visszatértem és hoztam egy csipet thai földet
sponsored links
Sziasztok!
Végre újra a neten és a konyhában, frissen, fitten, kipihenten, másodszor is "leállamvizsgázottan", túl az ünnepi kaján, evészeten, ivászaton, szilveszteren, mindenen és túl egy galyatetõi wellnesshétvégén!
Rég írtam, de el voltam havazva, minden értelemben, sokat jöttünk, mentünk, síeltünk, meg ünnepeltünk, szóval így az év vége elég szoros programmal zárult, de végre vége, az év elejét, pedig, mint azt már fent említettem egy kis wellnessel kezdtük, a lányokra is ráfért már egy kis környezet változás, ne csak a mamáknál és keresztanyánál legyünk már, nagyon jó volt és a legjobb a frissen hullott 20 cm-es hó volt, meg, hogy szofi is síelt és élvezte és még akar és a hó nem is hideg, csak kesztyû nélkül:-)!
Most pedig minden karácsonyi ajándékot kipróbálok, kaptam, új igazi acél wok edényt, palacsinta sütõt, végre jót, muffin formákat és a lényeg a fõzõ tanfolyam, a Chef Parade-nál, olasz kurzus, szóval hétfõnként ismét egy csomó újdonsággal állok elõ, 6 héten át, csak olasz receptekkel bombázok mindenkit, remélem, hogy legalább olyan színvonalas lesz, mint a francia kurzus!
Ne, de most még mielõtt belekezdenék az olasz hetekbe, elõtte egy jó csípõs thai ráklevest osztok meg veletek, imádom, annyira finom és a sok hús és nehéz étel után olyan jól esik, mostanában ilyeneket eszünk, illetve rengeteg ...