Butter chiken, vagyis az indiai top ten és pulao rice, ami az egyik legfinomabb rizs

2012-04-27

sponsored links


Rizs és csirke, természetesen fûszeresen és indiai módra és csípõsen és kenyérrel és fontos az is, ha tehetjük kézzel, hisz az is egy érzékszerv, vallják távol keleti barátaink-ez a távol kelet kifejezés nem annyira pontos, de használatos-és milyen igazuk van, annyira más úgy enni, nem malackodás, egyszerûen jól esik, már értem, hogy Polett a kettes számú, miért szeret annyira kézzel majszolni, ragyog a szeme, amikor megérintheti szétnyomkodhatja az ételt, jó megérinteni! Miért is ne tennénk, hisz, ha valamit a szánkba veszünk, elõtte megnézzük, megszagoljuk, akkor miért ne érintenénk meg, fõleg, ha egy isteni kenyér is a segítségünkre van és kanál, illetve kés, villa helyettesítõ is! Nem?
A lényeg, hogy már van a blogon ez a recept, de a mai valamivel pontosabb, sokkal indiaibb, lévén ez tényleg az és finomabb is lett, mint amit eddig készítettem!
Jöjjön a rizs és a hozzávaló fõételünk, a kenyeret mellé a tegnapi postban találjátok és természetesen, ahhoz is ez a rizs köret illik!

Pulao rice

Eredet: Észak-india, Panjabi

Elkészítési idõ: 30 perc

Hozzávalók (4 fõ részére):
     
 200 g basmati rizs ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s