Butter chiken, vagyis az indiai top ten és pulao rice, ami az egyik legfinomabb rizs
sponsored links
Rizs és csirke, természetesen fûszeresen és indiai módra és csípõsen és kenyérrel és fontos az is, ha tehetjük kézzel, hisz az is egy érzékszerv, vallják távol keleti barátaink-ez a távol kelet kifejezés nem annyira pontos, de használatos-és milyen igazuk van, annyira más úgy enni, nem malackodás, egyszerûen jól esik, már értem, hogy Polett a kettes számú, miért szeret annyira kézzel majszolni, ragyog a szeme, amikor megérintheti szétnyomkodhatja az ételt, jó megérinteni! Miért is ne tennénk, hisz, ha valamit a szánkba veszünk, elõtte megnézzük, megszagoljuk, akkor miért ne érintenénk meg, fõleg, ha egy isteni kenyér is a segítségünkre van és kanál, illetve kés, villa helyettesítõ is! Nem?
A lényeg, hogy már van a blogon ez a recept, de a mai valamivel pontosabb, sokkal indiaibb, lévén ez tényleg az és finomabb is lett, mint amit eddig készítettem!
Jöjjön a rizs és a hozzávaló fõételünk, a kenyeret mellé a tegnapi postban találjátok és természetesen, ahhoz is ez a rizs köret illik!
Pulao rice
Eredet: Észak-india,
Panjabi
Elkészítési idõ: 30 perc
Hozzávalók (4 fõ részére):
200 g basmati rizs ...