Busiata paradicsomos pestoval és juhsajttal
sponsored links
A busiata a nyugat-szicíliai Trapani jellegzetes tésztája. Nagyon egyszerû elkészíteni, a szokásos szélesmetéltet többszörösen megcsavarjuk és megszárítjuk a tésztát. Legtöbbször paradicsomos pestóval tálalják, de készülhet kardhallal, padlizsánnal, édesköménnyel, természetesen paradicsommal :), és szicíliai juhsajttal, pecorinoval megszórva.
Busiata paradicsomos pestoval és juhsajttal
(Busiata con pesto al pomodoro e pecorino fresco)
160 g busiata (szicíliai csavart pasta Trapaniból)
6-8 db koktélparadicsom (mérettõl függõen)
40 g mandula ...
Busiata paradicsomos pestoval és juhsajttal
(Busiata con pesto al pomodoro e pecorino fresco)
160 g busiata (szicíliai csavart pasta Trapaniból)
6-8 db koktélparadicsom (mérettõl függõen)
40 g mandula ...