Busafilé petrezselymes-fokhagymás ízesítéssel.

2014-03-06

sponsored links


Sokan túl száraznak találják a busa húsát, de szerencsére eddig én ezt még nem tapasztaltam. Mivel ezen a héten még nem szerepelt hal az étrendünkben, így egy egyszerûn és gyorsan elkészíthetõ halas  receptet választottam. Busa szeletet már többször vásároltam, de filét eddig még nem. Most viszont elérkezett annak is az ideje. Nagyon egyszerûen fûszereztem be, majd a sütõben sütöttem készre. Az olívaolajos-fûszeres-fokhagymás-petrezselyemzöld nagyon jól átjárta a hal húsát, és sütés után jó szaftos maradt. Köretnek krumplipürét készítettem hozzá, és azzal tálaltam.

Hozzávalók:

2 db busafilé
2-3 ek apróra vágott petrezselyemzöld
3-4 gerezd fokhagyma
só (ízlés szerint)
1 tk halfûszerkeverék ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2014/03/b...

sponsored links

Keres?s