Burgundi csirkeragu

2011-10-17

sponsored links


Ismételten egy újságos próbálkozásom. Úgy érzem, telibe talált. A PMK-ból gyakran tesztelgetek, sok recept meg is maradt állandóra, és ezt is megtartjuk. Ha Apósomék jönnek hozzánk látogatóba, akkor ez lesz az asztalon, egy az egyben az Õ szájízéhez való ez a fogás. Én személy szerint nem vagyok nagyétkû, szóval nekem leves sem kell elé.
Igazi téli, melegítõ étel.

Hozzávalók 4 személyre:
8 csirkefelsõcomb, só, bors, 15dkg fõtt füstölt húsos szalonna, 20dkg konzerv gyöngyhagyma, 20dkg gomba (eredeti recept szerint konzerv csiperke, én elrakott erdei gombát használtam hozzá), 3 gerezd fokhagyma, 2dl burgundi ...

Folytats a blogon ... papazsiroskenyer.blogspot.com/2011/10...

sponsored links

Keres?s