Burgonyaropogós mint húspótló
sponsored links
Elõzõ napról megmaradt fõtt krumplit hasznosítottam más köntösben. Igaz hogy az újságban ragu mellé volt tálalva de gondoltam húspótló szerepét is betöltheti:)
Azt a mennyiséget írom amibõl készítettem: kb. 20 dkg fõtt áttört krumpli, 1 db tojás / krumplihoz csak felvert tojás felét tettem a másik felével paníroztam/, csipet õrölt szerecsendió, só ízlés szerint, 1 teáskanál liszt+ még 2 teáskanál zsemlemorzsa a masszába. Ezeket összegyúrtam lapos pogácsákat formáltam belõle megforgattam a maradék tojásos masszába majd zsemlemorzsába és forró olajban kisütöttem. Papírtörlõre szedtem ki . Ebbõl a mennyiségbõl 6 db lett. Nagyon finom!
Azt a mennyiséget írom amibõl készítettem: kb. 20 dkg fõtt áttört krumpli, 1 db tojás / krumplihoz csak felvert tojás felét tettem a másik felével paníroztam/, csipet õrölt szerecsendió, só ízlés szerint, 1 teáskanál liszt+ még 2 teáskanál zsemlemorzsa a masszába. Ezeket összegyúrtam lapos pogácsákat formáltam belõle megforgattam a maradék tojásos masszába majd zsemlemorzsába és forró olajban kisütöttem. Papírtörlõre szedtem ki . Ebbõl a mennyiségbõl 6 db lett. Nagyon finom!
Jó étvágyat !