Burgonyaleves almával, paradicsommal, virslivel és pestóval

2012-05-16

sponsored links

Spárgalében fõtt burgonyaleves almával, virslivel és diós pesztóval

Azt tartja a családom, hogy verhetetlenek a leveseim. Különösen azok a legjobbak, amelyek maradékokból lettek szinte összecsapva, és épp ebbõl az okból nehezen reprodukálhatók újra.
Nos, ebbõl senki nem evett rajtam kívül, de én kétszer is ismételtem, annyira finom lett, és persze, maradékot kellett eltüntetni a hûtõbõl! :) Az alapja a nálam tavasszal sokszor megjelenõ spárgaalaplé, amit a friss spárgák végeibõl és száraiból fõzök. Ez egy elég hosszadalmas munka, mivel meg kell várni, amíg kifõ a lé, és elég sok esetben ezt a levet használom fel a további étel készítéséhez.
De megéri, nagyon is! A titka az, hogy kevés vizet használjunk és azt is ...


Folytats a blogon ... dallacucina.freeblog.hu/archives/2012...

sponsored links

Keres?s