Bundás csirkecomb
sponsored links
Amikor láttam ezt a receptet a tv-ben, kissé furcsának találtam, de mégis úgy döntöttem kipróbálom. Nagyon izlett, azóta készitem.
Hozzávalók: 6 db csirke alsócomb, 3oo ml aludttej, liszt, pirospaprika, só, olaj.
A csirkecombokat megmosom, lecsórgatom és egy tálba helyezem. Öntök rájuk 3oo ml aludttejet. Ebben a pácban hagyom ha tehetem egy napot, ha nem legalább 3 órat.
A combokat kiveszem az aludttejbõl. Sós, pirospaprikás lisztbe forgatom õket, és bõ olajban ropogósra sütöm.
Nagyon puha a hús, a bunda pedig vastag, ropogós. Nagyon finom!!!
Hozzávalók: 6 db csirke alsócomb, 3oo ml aludttej, liszt, pirospaprika, só, olaj.
A csirkecombokat megmosom, lecsórgatom és egy tálba helyezem. Öntök rájuk 3oo ml aludttejet. Ebben a pácban hagyom ha tehetem egy napot, ha nem legalább 3 órat.
A combokat kiveszem az aludttejbõl. Sós, pirospaprikás lisztbe forgatom õket, és bõ olajban ropogósra sütöm.
Nagyon puha a hús, a bunda pedig vastag, ropogós. Nagyon finom!!!