BUNDÁS KENYÉR MÁSKÉPP
sponsored links
BUNDÁS KENYÉR MÁSKÉPP
Valamelyik tv adásban láttam ezt a bundás kenyér-rántotta verziót. Kipróbáltam, mert igaz a férjem csak egy sima rántottát kért reggelire, de gondoltam így egy kicsit feldobom.
A lényege csak annyi, hogy amikor a felvert tojást beleöntöm a serpenyõbe, meg kell várni, míg az alul lévõ oldala szilárduljon egy kicsit és csak felül legyen folyékony a tojás. Ekkor a kenyérszelet/ek egyik oldalát belemártogatjuk, legyen mindenhol átitatva a tojással az az oldal. Ezután a másik, száraz oldalát belenyomjuk a rántottába és úgy hagyjuk. Lapáttal megnézzük, hogy a rántotta alja elkészült e, majd óvatosan átfordítjuk kenyerestõl és megvárjuk, hogy megsüljön az az oldal is.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni. Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.