Bruschetta avokádókrémmmel, koktélparadicsommal, paprikával és chilivel - Bruschette con creme di avocado, pomodorini, peperoncino e chile (Bruschette picante)
sponsored links
Bruschetta avokádókrémmmel, koktélparadicsommal, paprikával és chilivel - Bruschette con creme di avocado, pomodorini, peperoncino e chile (Bruschette picante)
Szeretem az olasz ételeket, köztük a bruschettát, melynek számtalan változata van, a legegyszerûbbtõl - a klasszikus olívaolajos fokhagymástól - a legváltozatosabbakig, melynek csak a fantázia szab határt.
Hozzávalók :
Elkészítés:
Az avokádót félbevágom, magját eltávolítom, a húsát kikanalazom. Meglocsolom citrommal, villával összenyomkodom.
A többi zöldséget aprítom, az avokádóhoz adom, fûszerezem, locsolok rá olívaolajat, összekeverem.
A kenyeret szeletelem, olajon megpirítom. Bedörzsölöm fokhagymával, megkenem az avokádókrémmel. Teszek rá félbevágott koktélparadicsomokat és szeletelt paprikát, vágok rá chilit.
Szeretem az olasz ételeket, köztük a bruschettát, melynek számtalan változata van, a legegyszerûbbtõl - a klasszikus olívaolajos fokhagymástól - a legváltozatosabbakig, melynek csak a fantázia szab határt.
Hozzávalók :
- 1 db érett avokádó
- 1 db újhagyma zöldjével
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 0,5 csípõs hegyes paprika
- 1 db chili
- 2 tk citromlé
- tengeri só
- morzsolt oregano
- õrölt fekete bors
- õrölt csípõs pirospaprika
- extraszûz olívaolaj
- 6 szelet barna kenyér (toast)
- olívaolaj
- 1 db fokhagyma
- 8 db koktélparadicsom
- 1 db csípõs hegyes paprika
Elkészítés:
Az avokádót félbevágom, magját eltávolítom, a húsát kikanalazom. Meglocsolom citrommal, villával összenyomkodom.
A többi zöldséget aprítom, az avokádóhoz adom, fûszerezem, locsolok rá olívaolajat, összekeverem.
A kenyeret szeletelem, olajon megpirítom. Bedörzsölöm fokhagymával, megkenem az avokádókrémmel. Teszek rá félbevágott koktélparadicsomokat és szeletelt paprikát, vágok rá chilit.