Bruschetta.

2011-09-13

sponsored links


 Több blogban találkoztam már a bruschettaval, és mindig el is határoztam, hogy másnap azt készítek vacsorára, de valamiért mindig elmaradt. Tegnap viszont paradicsomszedés közben eldöntöttem, hogy bizony nem váratom tovább, és bruschetta lesz a vacsora. Éppen volt itthon szezámmagos stangli, így azt szeleteltem fel, és sütõben szép aranyszínûre pirítottam. Tetejére a saját szüretelésû finom, fûszeres paradicsom került, majd a tetejére lapkasajtot csipkedtem. Párpercre visszatettem a sütõbe, hogy a sajt éppen csak egy kicsit megolvadjon. Finom illatok jöttek ki a sütõbõl, és már alig vártuk, hogy megkóstolhassuk. Nagyon finom volt, nem is tudom miért vártam eddig az elkészítésével.

4-5 db paradicsom
2-3 gerezd fokhagyma
2 ek olívaolaj
õrölt fehérbors ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2011/09/b...

sponsored links

Keres?s