Brownie
sponsored links
Isteni finom, tökéletes brownie recept.
Brownie
Hozzávalók / 4 adag:
190 g vaj
190 g étcsokoládé
3 db tojás
1 csomag vaníliás cukor
170 g barnacukor
110 g finomliszt + 1 evõkanál cukrozatlan kakaópor
100 g dió vagy mogyoró (apróra vágott)
Elkészítés:
- Elõmelegítjük a sütõt (180 °C).
- A diót/mogyorót egy serpenyõben picit lepirítjuk.
- A vajat és a csokit vízgõz fölött összeolvasztjuk, majd hagyjuk kihûlni.
- Egy tálban habosra keverjük a tojásokat a cukrokkal.
- Ha a csokis massza lehûlt, belekeverjük a tojásos masszát, majd a lisztet. A pirított dió felét belekeverjük a tésztába.
- A masszát tepsibe (20-30 cm) öntjük, megszórjuk a maradék dióval.
- Elõmelegített sütõben kb 15 perc alatt megsütjük.
- Tejszínhabbal, fagylalttal, gyümölccsel tálaljuk.