Brokkolifõzelék almás-sárgarépás fasírttal
sponsored links
Ez a recept az egyik nagy kedvencem. Ha választani kellene melyik zöldségért rajongok igazán akkor biztos nem gondolkodnék sokáig, hanem rávágnám, hogy természetesen a brokkoli. Ez a feltét pedig igazán különleges, és nagyon jól illik a fõzelékhez.
Hozzávalók:
Fõzelékhez: 7 dl húsalaplé és kb. 1-2 dl víz (épphogy ellepje a brokkolit) vagy 1 liter víz - a víz esetében 1 tk. sónixot használnék -, 500 gr brokkoli rózsáira szedve, kevés só, és bors
Feltéthez: 250 gr darált ...
Fõzelékhez: 7 dl húsalaplé és kb. 1-2 dl víz (épphogy ellepje a brokkolit) vagy 1 liter víz - a víz esetében 1 tk. sónixot használnék -, 500 gr brokkoli rózsáira szedve, kevés só, és bors
Feltéthez: 250 gr darált ...