Brokkoli krokett (paleo)

2017-10-26

sponsored links




Azért jó ismételgetni a régi recepteket, mert új dolgok juthatnak az eszünkbe róluk. Tegnap is ez történt, amikor felraktam az itt található brokkoli pogácsával készült vadlazacfilét. Egybõl megjött az ihlet az ebédet illetõen. Húst nem kívántam, így csak a pogácsa készült el krokett formában, majonézzel.

Hozzávalók:

50 dkg brokkoli
5 dkg reszelt parmezán
5 dkg õrölt mandula
1 tojás
2 gerezd fokhagyma
törött bors

a tálaláshoz:
nyerstojás mentes majonéz (recept itt)

A brokkolit forrásban lévõ, sós vízben 10 perc alatt megfõzzük (nem kell teljesen puhára). Késes aprítóban összedolgozzuk. Hozzágyúrjuk a többi hozzávalót. Hengereket formázunk belõle. (Tupperes formavarázzsal 1 perc csupán és ez NEM VICC!) Sütõpapíros lemezre rakosgatjuk. Végül 175 fokos sütõben 20 perc alatt megsütjük.

A nyerstojás mentes majonézt ilyen egyszerû elkészíteni.


 

Többen kérdeztétek a ToTut és a tojásrudat hol lehet beszerezni. Itt tudtok érdeklõni.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s