Brokkilis kéksajtos gnocchi Blogkóstolóra

2014-12-19

sponsored links


A Blogkóstoló 20. fordulójának házigazdája Serpenyó Virtuóz aki ez alkalommal Fûszermánia blogját sorsolta ki nekem. Ahogy nézelõdtem a receptek között, erre a Brokkolis-kéksajtos gnocchi-ra találtam. A Kéksajtot imádom, a gnocchit szintén, így tökéletes választásnak véltem. Én fõételként fogyasztottam, Férj pedig hús mellé, köretnek. Némi változtatást eszközöltem a recepten: a szószba kevertem egy kevés apróra tört brokkolit is. A sütés elõtt nekem elég hígnak tûnt a szósz, de a sütés után pedig már szinte túlzottan besûrûsödött. A megoldás: vagy kevesebb szósszal (kevesebb tejet használva) készítjük és nem sütjük össze vagy rövidebb sütés is elég neki, éppen csak annyi, hogy összerottyanjon. Azért így is elfogyott és nagyon finom volt.:-)

Hozzávalók:
50 dkg gnocchi (félkész)
15 dkg kéksajt (én most Gorgonzolát használtam)
1,5-2 dl tej
1 gerezd fokhagyma reszelve ...

Folytats a blogon ... recepteszter.blogspot.com/2014/12/bro...

sponsored links

Keres?s