Brioche di Pasqua márványosan - KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET
sponsored links
A Brioche di Pasqua az olaszok klasszikus húsvéti kalácsa. Az eredeti kalácsban nincs kakaós rész, csak egyszínû fehér az egész, de én gondoltam, fokozom ezt a már önmagában is nagyon finom süteményt. Valamint, az olaszok a sütés elõtti pillanatban minden koszorúba 1 db. fõtt tojást, vagy hímes tojást tesznek, s a már tojással megkent kalácsot megszórják apróra vágott pisztáciával, vagy színes esetleg fehér sütésálló cukorral.
EZZEL A RECEPTTEL SZERETNÉK MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!
BRIOCHE DI PASQUA MÁRVÁNYOSAN
Hozzávalók
Nem kakaós kalácsrész
- 211,5 ml tej
- 56,25 ml vaj
- 3,5 db tojás
- 84,38 ml cukor
- 590,63 ml liszt
- 3/4 tk. só
- 0,5 csomag élesztõ 1/2 része
Kakaós kalácsrész ...