Brazil csirkehús leves
sponsored links
Ma egy nagyon natúr, kevés fûszert igénylõ, isteni leves jön, ami gyors, és nem utolsó sorban a brazil nagykövet kedvence, rizses betéttel készül, így twoo in one, hiszen, ha megmarad és másnap elszívja a levet, isteni rizses egy tál ételt kapunk, szóval hasznos, gazdaságos, mennyei, csupa zöldség és frissesség!
Ez is egy kis tavasz váró, idézõ, fõleg, ha friss, új zöldségeket használunk!
Másik jó hírem, hogy megyek vasárnap a Chef Parádéba, a Modern húsvéti menü elnevezésû kurzusra, így még húsvét elõtt újítok nektek egy mennyei új, gyors, különleges húsvéti menüsort!
Juhé!!!
Na, de vissza a brazil rizses levesünkhöz, semmiextra csirke alsócomb, sárga és fehérrépa, rizs, só, bors, hagyma, póréhagyma, mert szezonja van, és persze az elengedhetetlen illatos, friss petrezselyem, ennyi és mégis mennyei, hús leves, de mégsem az unalomig fõzött, hazai, ami persze finom, de ez laktatóbb, gyorsabb és hétköznap mi is lehetne fõbb szempont, mint az, hogy pikk-pakk kész legyünk! Nem igaz?
1 nagy hagyma finomra vágva
6 db csirke alsó comb
kb. 1/2 liter víz
4 db sárgarépa vastag karikákra vágva
2 db fehérrépa vastag karikákra vágva ...