Brassói aprópecsenye szárnyashúsból

2012-01-21

sponsored links


Szerintem ez is egy olyan étel, amit sokan sokféleképpen készítünk el. Ebben a bejegyzésben az én variációmat mutatom be, ami most éppen pulykamellbõl készült. Készítettem már csirkemellbõl is, de természetesen az esetek többségében sertéshúsból fõzöm.
Ha úgy alakul, hogy épp kevés idõnk van az étel elkészítésére, akkor még jól is jöhet ha szárnyashúsból készítjük, hiszen ez gyorsabban megpuhul, mint a sertéshús. Addig, amíg a hús puhul, egy teflonban külön megsüthetjük a hasábburgonyát is, így mindkét lépéssel idõt spórolunk, és hamarabb feltálalhatjuk az ételt.

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell filé
  • 1 fej hagyma
  • 1 Knorr pörköltkocka
  • õrölt fehér bors
  • majoranna
  • só ...

Folytats a blogon ... fozzunk-egyutt.blogspot.com/2012/01/b...

sponsored links

Keres?s