Brassói aprópecsenye

2011-10-29

sponsored links


  A Brassói pecsenyével is Magyarországon ismerkedtem meg. Itthon, nem emlékszem, hogy készítettük volna, bár Brassó Romániába van, nem tudom miért ez a neve, majd utána olvasok.  Egy rossz tapasztalat után, évekig nem is készítettem el. Röviden csak annyit említenék errõl, mert nem parti képes, hogy ehhez az ételhez vásárolt hús, nem volt friss. És akkor még szépen fogalmaztam, ezért,  hosszú évekig, ha a Brassóit hallottam, megborzongtam és elment tõle a kedvem! Egyszer aztán elkészítettem, mert gondoltam,  mi lehet rossz? sült krumpli, ropogós húskockákkal, és csoda történt, mert megkóstolás után, bekerült a kedvencek közé! huss, a rossz emléknek :)
Szerintem, azért is praktikus, mert tetszés szerint más húsból is készíthetõ; pl.csirkébõl, vagy pulykából.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2011/10/brass...

sponsored links

Keres?s